Σύνθεση Μπομπονιέρας

Η ομάδα δημιουργικού του modi είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να συνθέσετε το σχέδιο της μπομπονιέρας που έχετε ονειρευτεί. Μπορείτε να μας περιγράψετε το σχέδιο που σας ενδιαφέρει ή και ακόμα να μας στείλετε μία φωτογραφία με το σχέδιο που επιθυμείτε και τη ποσότητα, έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε για τη κατασκευή και το κόστος.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε τους δικού σας συνδυασμούς και να διαλέξτε από τα υλικά που θα βρείτε στο site μας για να φτιάξετε τη δική σας μοναδική σύνθεση για μπομπονιέρα γάμου, βάπτισης ή στολισμού.

Το team του modi μπορεί να σας προσφέρει διαφορετικές και μοναδικές προτάσεις για μπομπονιέρες και διακόσμηση με ξεχωριστό ύφος! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε τους δικού σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και κοντά στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας, τηλεφωνικά ή με email.

Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο 

Τα περισσότερα από τα σχέδια είναι αποκλειστικά δικής μας κατασκευής και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε τα αντικείμενα στους δικούς σας χρωματισμούς ώστε να ταιριάζουν στην κάθε περίσταση. Στα χειροποίητα στοιχεία και αντικείμενα από συνθετικό ακρυλικό ή γύψο, υπάρχει ευελιξία και στο μέγεθος. Υπάρχει δυνατότητα να ανοιχτεί τρύπα για να κρεμαστούν ή ακόμη να μπουν πάνω σε ξύλο.

Τα χειροποίητα αντικείμενά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπομπονιέρες βάπτισης ή γάμου, να στολίσουν προσωπικά δώρα, να συνθέσουν διακοσμητικά αντικείμενα, αναμνηστικά δώρα για παιδικά γενέθλια, βιβλία ευχών, κορνίζες, μπρελόκ.

Τα σχέδια ανανεώνονται συνεχώς και πάντα υπάρχει η δυνατότητα να προσεγγίσουμε την ιδέα σας με custom σχέδιο.