Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων

 

Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση αποστολής που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας, και σύμφωνα με τους χρόνους παράδοσης που αναφέρονται για κάθε είδος προϊόντος και κάθε περιοχή. Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει ο ταχυμεταφορέας (courier) και οι μεταφορικές εταιρείες. Το Modi.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τροποποιήσεις των χρόνων αυτών ή για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται στον ταχυμεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας. 
Το Modi.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές αποστολής που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται στην εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής κατά τη στιγμή της παραγγελίας. 
Δέσμευση συγκεκριμένης ώρας για την παράδοση προϊόντων από μέρους του πελάτη, δεν γίνεται δεκτή. 

Παράδοση με αντικαταβολή πραγματοποιείται μόνο στο εσωτερικό (Ελλάδα) και μόνο σε ότι αποστέλλεται με εταιρεία courrier. Η αντικαταβολή δεν εφαρμόζεται για αποστολές στο εξωτερικό και σε ότι αποστέλλεται με μεταφορικές εταιρείες (βαριά και ογκώδη αντικείμενα). Για περιπτώσεις όπου το βάρος της παραγγελίας ή οι διαστάσεις του δέματος υπερβαίνουν τα επιτρεπτά για αποστολή όρια, διατηρούμε το δικαίωμα να χωρίσουμε την αποστολή σε μικρότερα φορτία/δέματα.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα που σας αποστέλλονται. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημία στη συσκευασία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, αναγράφοντας στο δελτίο παράδοσης το πρόβλημα, και υπογράφοντας το. Επίσης, οφείλετε να μας αποστείλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζημιά εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του προϊόντος, στέλνοντας φαξ (με υπογραφή) στο 2751023225 ή e-mail στο (info@modi.gr). Σε αντίθετη περίπτωση, το Modi.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη ζημιά αυτή. 

Σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας παραλαβής εκ μέρους σας κάποιου προϊόντος, επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας για την ζημιά που τυχόν θα έχουμε υποστεί. 
Εάν τα προϊόντα επιστραφούν στο Modi.gr λόγω εσφαλμένης ή ελλιπούς διεύθυνσης, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν προκύψουν περαιτέρω έξοδα αποστολής, το Modi.gr μπορεί να προβεί σε περαιτέρω χρεώσεις εξόδων αποστολής. 

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος, τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του Modi.gr. 

 

Πολιτική Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo Modi.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος προς το Modi.gr είναι η αποστολή του εντός δέκα (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το Modi.gr δεν αποδέχεται, δεν επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που ζητούνται σε διάστημα πέραν των δέκα (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν αποστέλλεται κατευθείαν στον κατασκευαστή. Το Modi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω. Στην περίπτωση που επιστραφεί στο Modi.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο. 

Σε περίπτωση που η επιστροφή ή αλλαγή δεν γίνει στην έδρα της εταιρείας μας επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής του μεταφορέα (courier ή μεταφορικής εταιρείας).

Αλλαγές σε προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν δοθεί κατά παραγγελία ή έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία ή έχει γίνει ειδική παραγγελία και δεν υπάρχουν σε απόθεμα στις αποθήκες μας δεν γίνονται.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που σας έχουν αποσταλεί λάθος προϊόντα από αυτά που επιλέξατε.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος μας, μόνο εφόσον δεν έχει αρχίσει η διαδικασία τιμολόγησης της παραγγελίας σας. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας και να δείτε αν μπορείτε να την ακυρώσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε στο site www.modi.grκαι να επιλέξετε «Παραγγελίες», να αναζητήσετε την παραγγελία σας με τον κωδικό και με τηλεφωνική επικοινωνία ή με email να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας. 

 

 Επιστροφή Χρημάτων

Επιστροφή Χρημάτων: Η επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο στη περίπτωση που παραλάβατε λάθος ή διαφορετικά προϊόντα απο αυτα που παραγγείλατε. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων, αποτελεί η εκτύπωση και αποστολή με φαξ του ειδικού εντύπου "Αίτηση επιστροφής χρημάτων" το οποίο λαμβάνεται από εμάς. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή για την αγορά του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος απο το ModiCenter.gr εφόσον πρόκειται για επιστροφή προϊόντος, ή εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή της αίτησης επιστροφής χρημάτων εφόσον πρόκειται για ακύρωση παραγγελίας.