Η Εταιρεία

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η κατασκευή, εισαγωγή, εμπορία και διάθεση χονδρικής και λιανικής προϊόντων ειδών γάμου και βάπτισης. Επιπλέον δραστηριοποιείται και στην εμπορία λιανικής βρεφικών και συναφών ειδών.
 
Ξεκινήσαμε το 1975 στο εργαστήριό μας στην Καλλιθέα Αττικής, δημιουργώντας τα πρώτα κεραμικά σχέδια μπομπονιέρας με την επωνυμία "ΜΑΝΤΥ".
 
Το 1981 δημιουργήσαμε νέο εργοστάσιο μπομπονιέρας με το όνομα "ΜΟΝΤΥ*"* (MODI) στην επαρχία. Η μεγάλη ποικιλία μπομπονιέρας και τα πρωτοποριακά σχέδια έγιναν ανάρπαστα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
 
Σταθμός στην επαγγελματική μας πορεία η δημιουργία της Ανώνυμης Εταιρείας Βιοτεχνική εμπορική και εισαγωγική Α.Ε. το 1998.
 
Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα των πελατών του στο θέμα του Γάμου και της Βάπτισης.
 
Επιπροσθέτως διαθέτει και μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα brands βρεφικών ειδών. Τα έμπειρα στελέχη μας θα δώσουν ζωή στα σχέδιά σας καθώς και τους καλύτερους όρους για την άψογη οργάνωση του Γάμου σας ή της Βάπτισης του παιδιού σας.
 
Η συνεχής εκπαίδευση, η γνώση και η εμπειρία όλων των θεμάτων του Γάμου και της Βάπτισης και η αξεπέραστη ποιότητα, αποτελούν για εμάς το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα. Αυτός ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός σκοπός μας και για αυτόν το λόγο η ποιότητα οδηγεί όλες μας τις δραστηριότητες.