Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου (http://www.modi.gr) υπόκειται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό τόπο. 

Υποχρεώσεις επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου, οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες. 

Πνευματική Ιδιοκτησία 

Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου (website) http://www.modi.gr, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, των κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο, γραφικών, προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Modi.gr και προστατεύονται από τις εθνικές νομοθεσίες (Νόμος 2121/93) και διεθνείς συμβάσεις. 
Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή (reformatting), αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) του περιεχομένου του Modi.gr, χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση του Δικαιούχου.
Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή παραγγελίας ή τη χρήση του για αγορές. 

Προσωπικά Δεδομένα/ Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το Modi.gr δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται. 
Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.
Όποτε χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός τόπος http://www.modi.gr, λαμβάνουμε και συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το τι κάνετε όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο. 

Πληροφορίες που λαμβάνονται αυτόματα 

Λαμβάνουμε και συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: το domain name και το όνομα του host, το πρόγραμμα πλοήγησης (browser) και λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία και ώρα που επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο και τη διεύθυνση IP από όπου έχετε συνδεθεί. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για την καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας, για ανάλυση τάσεων και για δημογραφικές πληροφορίες. 

Πληροφορίες μέσω Cookies

Τα «Cookies» είναι μικρά αρχεία τα οποία τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο διαδικτυακό μας τόπο και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, όποτε επισκέπτεστε το διαδικτυακό τόπο μας και εφόσον χρησιμοποιείται τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται από εμάς για συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως είναι για παράδειγμα η επιλογή γλώσσας και η είσοδος στο λογαριασμό σας (login) με τη χρήση του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασής σας (password). Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησής σας τη ρύθμιση να σας προειδοποιεί πριν αποδεχτεί cookies ή να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση να δέχεται cookies. Στην τελευταία περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως χρήση του λογαριασμού Modi.gr. 

Πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς

Για να πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό τόπο μας, να δείτε τα προϊόντα μας, να χρησιμοποιήσετε το καλάθι μας ή το σύστημα αξιολόγησής μας, δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά σας δεδομένα. 
Προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (1) δημιουργία λογαριασμού, (2) συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας, (3) εγγραφή στο Νewsletter. 

(1) Δημιουργία λογαριασμού: Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Modi.gr, ώστε να υποβάλετε μία ηλεκτρονική παραγγελία ή για να υποβάλετε μία κριτική. Για τη δημιουργία λογαριασμού χρειάζονται τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address), τηλέφωνο, ταχυδρομική διεύθυνση και ονοματεπώνυμο. Επίσης, χρειάζεται να επιλέξετε ένα όνομα χρήστη (username) και ένα προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password). Ο χρήστης δεν θα πρέπει να κοινοποιεί σε τρίτους το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό, ούτε θα πρέπει να τα φυλάσσει σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, για να αποτρέψει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Σε περίπτωση γνωστοποίησης των κωδικών σε τρίτο, ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα το Modi.gr. Σε περίπτωση διαρροής στοιχείων, το Modi.gr δεν έχει καμία ευθύνη εφόσον δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί για την παράνομη χρήση των στοιχείων αυτών. 
Αν επιθυμείτε να διορθώσετε/τροποποιήσετε προσωπικά σας δεδομένα, υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή στις σελίδες διαχείρισης λογαριασμού. 
Αν επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο (info@ modi.gr) 


(2) Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Αν έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό, θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό το λογαριασμό θα χρησιμοποιηθούν στη συμπλήρωση της παραγγελίας κι εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία, όπως πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής, τηλέφωνο επικοινωνίας, διαφορετική διεύθυνση αποστολής προϊόντων (προαιρετική), στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, επωνυμία), όπου αυτή είναι απαραίτητη. 

(3) Εγγραφή στο Νewsletter: Αν θέλετε να εγγραφείτε στο Νewsletter, συμπληρώνετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail address) και επιλέγετε ‘Εγγραφή’. Εγγραφή στο Νewsletter μπορεί να γίνει και κατά τη δημιουργία λογαριασμού. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Νewsletter, μπορείτε να επιλέξετε σχετικό σύνδεσμο (link) που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα και που βρίσκεται στο email που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας, όπως και σε κάθε email με το Νewsletter του Modi.gr. 

(4) Κριτικές/Βαθμολογίες: Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλετε μια κριτική για κάποιο από τα προϊόντα του ModiCenter.gr είναι να διατηρείτε λογαριασμό. Αν κάποια κριτική περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, προσβλητικά σχόλια, προσωπικά στοιχεία (π.χ. αριθμό τηλεφώνου), αποτελεί αρνητική διαφήμιση κ.α., το Modi.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη δημοσίευση της. Οι κριτικές και τα σχόλια των χρηστών, αποτελούν προσωπικές απόψεις και γνώμες των ίδιων των χρηστών και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις του Modi.gr, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε από τις απόψεις αυτές. Για την υποβολή Βαθμολογίας δεν είναι απαραίτητη η τήρηση λογαριασμού. 

 

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Εκκαθάριση ηλεκτρονικών συναλλαγών: Για πληρωμή με κάρτες Visa και MasterCard, συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα EUROBANK, η οποία διεκπεραιώνει την εκκαθάριση των συναλλαγών. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική/ Χρεωστική/ Προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της τράπεζας, όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα εξής στοιχεία: αριθμός και τύπος κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου (όπως αναγράφεται στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και ο Κωδικός Επαλήθευσης CVV2 (για κάρτες Visa) ή CVC2 (για κάρτες MasterCard). Αν έχετε ενταχθεί στο πρόγραμμα Verified by Visa, θα σας ζητηθεί ο κωδικός σας και το προσωπικό σας μήνυμα, ενώ για το πρόγραμμα MasterCard SecureCode θα σας ζητηθεί ο προσωπικός σας κωδικός (SecureCode).
Σημειώνεται ότι το Modi.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας EUROBANK μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL. 


Ταχυμεταφορείς (couriers): Η παράδοση των παραγγελθέντων στους πελάτες μας εκτελείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Για αυτό το σκοπό, το ModiCenter.gr προωθεί προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας σας. 

 

Σύνδεση με άλλους δικτυακούς τόπους

Όποτε επιλέξετε/πατήσετε σε συνδέσμους (links) ή σε banners στο διαδικτυακό τόπο μας, με αποτέλεσμα να μεταφερθείτε σε ιστοσελίδες τρίτων υπόκειστε στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των τρίτων. Το Modi.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων και τις ενέργειες τρίτων και σας προτρέπει να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. 

 

Μη εγχώριση σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή προωθήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας. 

 

Συναίνεση

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

 

Υπηρεσίες που παρέχονται από Τρίτους

Η ιστοσελίδα του Modi.gr μπορεί να εμπεριέχει συνδέσμους και ενδείξεις με σελίδες που ανήκουν και διατηρούνται από τρίτους. Το Modi.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, ποιότητα ή/και πληρότητα των παρεχόμενων από τρίτους υπηρεσιών ή προϊόντων και δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη παρατηρηθεί στις σελίδες αυτών. Το Modi.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων και τις ενέργειες τρίτων και σας προτρέπει να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και τους όρους χρήσης όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την επίσκεψη/χρήση των ιστοσελίδων τρίτων, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει απευθείας με τις αντίστοιχες ιστοσελίδες και τις εταιρείες αυτών, οι οποίες φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. O επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων αυτών φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση των διασυνδέσεων και ενδείξεων των τρίτων. Το Modi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη/μέλους με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο Modi.gr και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση. 

 

Πληροφορίες Προϊόντων (Φωτογραφίες-Τεχνικές Προδιαγραφές)

Οι πληροφορίες των προϊόντων, οι τεχνικές λεπτομέρειες και οι φωτογραφίες αυτών, που δημοσιεύονται online στο διαδικτυακό τόπο του Modi.gr, προέρχονται από τους συνεργάτες, προμηθευτές ή κατασκευαστές. Το Modi.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη στα στοιχεία αυτά. Το Modi.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο τους. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το Modi.gr 

 

Τιμές και Φ.Π.Α

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν το αντίστοιχο Φ.Π.Α. και όλους τους νόμιμους πρόσθετους φόρους, ανάλογα με το είδος του προϊόντος. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία σας, ανάλογα με τον τόπο και είδος παράδοσης. Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, πριν ο πελάτης τα αποδεχτεί και ολοκληρώσει την παραγγελία του. Το ModiCenter.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται στην εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής κατά τη στιγμή της παραγγελίας. 

Για αποστολή προϊόντων προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και σύμφωνα με την έκτη (6η) Κοινοτική Οδηγία περί Φ.Π.Α, οι τιμές επιβαρύνονται με το αντίστοιχο Φ.Π.Α που ισχύει στην Ελλάδα.

 

  Έκδοση Παραστατικών

Το ModiCenter.gr εκδίδει αποδείξεις λιανικής πώλησης για αγορά προϊόντων μέσω του διαδικτυακού του τόπου από ιδιώτες. Για εταιρείες ή ελεύθερους επαγγελματίες, και για να εκδοθεί τιμολόγιο, απαιτούνται επιπρόσθετα στοιχεία: Eπωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ και Eπάγγελμα. 

 

Διαθεσιμότητα

To Modi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ελλείψεις που παρατηρηθούν από τον προμηθευτή, όσον αφορά στη διαθεσιμότητα συγκεκριμένων προϊόντων. Στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πιθανή ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο. Αν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο μπορούμε να σας προτείνουμε κάποιο παρόμοιο προϊόν ή δωροεπιταγή ίσης αξίας. Σε περίπτωση που η νέα ημερομηνία διαθεσιμότητας του προϊόντος δεν σας ικανοποιεί, και δεν επιθυμείτε κάποια από τις προηγούμενες επιλογές, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Το Modi.gr δεν είναι υποχρεωμένο για οποιαδήποτε άλλη αποζημίωση. Αν στην παραγγελία σας υπάρχουν κάποια είδη που είναι διαθέσιμα και κάποιο που δεν είναι, δεσμευόμαστε να σας παραδώσουμε τα διαθέσιμα προϊόντα, και να προβούμε σε μία από τις παραπάνω ενέργειες. Η εκ νέου αποστολή του προσωρινά μη διαθέσιμου προϊόντος, δεν θα επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα αποστολής. 

 

Αποστολή και Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση αποστολής που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας, και σύμφωνα με τους χρόνους παράδοσης που αναφέρονται για κάθε είδος προϊόντος και κάθε περιοχή. Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και βασίζονται σε πληροφορίες που παρέχει ο ταχυμεταφορέας (courier) και οι μεταφορικές εταιρείες. Το Modi.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για τροποποιήσεις των χρόνων αυτών ή για περιπτώσεις καθυστέρησης αποστολής που οφείλονται στον ταχυμεταφορέα ή σε λόγους ανωτέρας βίας. 
Το Modi.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές αποστολής που αναγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αλλά δεσμεύεται στην εφαρμογή της αναγραφόμενης τιμής κατά τη στιγμή της παραγγελίας. 
Δέσμευση συγκεκριμένης ώρας για την παράδοση προϊόντων από μέρους του πελάτη, δεν γίνεται δεκτή. 

Παράδοση με αντικαταβολή πραγματοποιείται μόνο στο εσωτερικό (Ελλάδα) και μόνο σε ότι αποστέλλεται με εταιρεία courrier. Η αντικαταβολή δεν εφαρμόζεται για αποστολές στο εξωτερικό και σε ότι αποστέλλεται με μεταφορικές εταιρείες (βαριά και ογκώδη αντικείμενα). Για περιπτώσεις όπου το βάρος της παραγγελίας ή οι διαστάσεις του δέματος υπερβαίνουν τα επιτρεπτά για αποστολή όρια, διατηρούμε το δικαίωμα να χωρίσουμε την αποστολή σε μικρότερα φορτία/δέματα.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα που σας αποστέλλονται. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημία στη συσκευασία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, αναγράφοντας στο δελτίο παράδοσης το πρόβλημα, και υπογράφοντας το. Επίσης, οφείλετε να μας αποστείλετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη ζημιά εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών από την παραλαβή του προϊόντος, στέλνοντας φαξ (με υπογραφή) στο 2751023225 ή e-mail στο (info@modi.gr). Σε αντίθετη περίπτωση, το Modi.gr δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τη ζημιά αυτή. 

Σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας παραλαβής εκ μέρους σας κάποιου προϊόντος, επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας για την ζημιά που τυχόν θα έχουμε υποστεί. 
Εάν τα προϊόντα επιστραφούν στο Modi.gr λόγω εσφαλμένης ή ελλιπούς διεύθυνσης, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν προκύψουν περαιτέρω έξοδα αποστολής, το Modi.gr μπορεί να προβεί σε περαιτέρω χρεώσεις εξόδων αποστολής. 

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό του πελάτη. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος, τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα του Modi.gr. 

 

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες, κ.α.), δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας στο προκαθορισμένο διάστημα που έχουμε ορίσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπό τα νέα δεδομένα και σε νέο χρονικό διάστημα.

 

Πολιτική Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo Modi.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος προς το Modi.gr είναι η αποστολή του εντός δέκα (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το Modi.gr δεν αποδέχεται, δεν επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που ζητούνται σε διάστημα πέραν των δέκα (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. 

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν αποστέλλεται κατευθείαν στον κατασκευαστή. Το Modi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω. Στην περίπτωση που επιστραφεί στο Modi.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο. 

Σε περίπτωση που η επιστροφή ή αλλαγή δεν γίνει στην έδρα της εταιρείας μας επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής του μεταφορέα (courier ή μεταφορικής εταιρείας).

Αλλαγές σε προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν δοθεί κατά παραγγελία ή έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία ή έχει γίνει ειδική παραγγελία και δεν υπάρχουν σε απόθεμα στις αποθήκες μας δεν γίνονται.

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο στην περίπτωση που σας έχουν αποσταλεί λάθος προϊόντα από αυτά που επιλέξατε.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος μας, μόνο εφόσον δεν έχει αρχίσει η διαδικασία τιμολόγησης της παραγγελίας σας. Για να ενημερωθείτε σχετικά με το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας και να δείτε αν μπορείτε να την ακυρώσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε στο site www.modi.grκαι να επιλέξετε «Παραγγελίες», να αναζητήσετε την παραγγελία σας με τον κωδικό και με τηλεφωνική επικοινωνία ή με email να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας. 

 

 Επιστροφή Χρημάτων

Επιστροφή Χρημάτων: Η επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο στη περίπτωση που παραλάβατε λάθος ή διαφορετικά προϊόντα απο αυτα που παραγγείλατε. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων, αποτελεί η εκτύπωση και αποστολή με φαξ του ειδικού εντύπου "Αίτηση επιστροφής χρημάτων" το οποίο λαμβάνεται από εμάς. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή για την αγορά του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος απο το ModiCenter.gr εφόσον πρόκειται για επιστροφή προϊόντος, ή εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την παραλαβή της αίτησης επιστροφής χρημάτων εφόσον πρόκειται για ακύρωση παραγγελίας. 

 

Εγγύηση προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο του Modi.gr είναι αυτή που καθορίζεται και δηλώνεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το Modi.gr δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αυτό αναφέρεται ρητά. 

Τα προϊόντα προορίζονται για συγκεκριμένη χρήση που έχει οριστεί από τον κατασκευαστή, και δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκληθούν από την κακή χρήση αυτών.

Ειδικές Προσφορές

To Modi.gr μπορεί να εφαρμόζει διάφορες ειδικές προσφορές, οι οποίες ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων. Σε περίπτωση που ένα προϊόν εξαντληθεί δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν αποζημιώνουμε.

 

 Τρόποι Πληρωμής 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ/ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

(??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????) 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ/ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Η κατάθεση ή μεταφορά του ποσού της παραγγελίας σε λογαριασμό του Modi.gr πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και το Modi.gr δεν θα προχωράει στην εκτέλεσή της. 
Σε περίπτωση που μας αποσταλεί τραπεζικό έμβασμα, όλα τα έξοδα του εμβάσματος βαρύνουν τον αποστολέα (πελάτη). 

Συνεργαζόμενες Τράπεζες : 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΨΕΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΜΟΝΤΥ Α.Β.Ε.Ε.

 

EUROBANK

IBAN : GR 2902 6026 1000 0250 2000 12548

ΛΟΓ/ΜΟΣ : 0026.0261.25.0200012548

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε. – MONTYABEE

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΙΒΑΝ : GR 6601 1031 4000 0031 4470 19683

ΛΟΓ/ΜΟΣ: 31447019683

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΨΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΜΟΝΤΥ ΑΒΕΕ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR32 0172 5000 0055 0008 3231 522 

ΛΟΓ/ΜΟΣ : 55 0008 3231 522 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε. – MONTYABEE

 

ALPHABANK

IBAN :GR7101405410541002002017150

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΤ ΜΟΝΤΥ ΑΒΕΕ

 

  • ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ – ΠΕΛΑΤΗ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Μόνο με ότι αποστέλλεται με την Γενική Ταχυδρομική (courrier)

Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για πληρωμή με μετρητά. Επιταγές δεν γίνονται δεκτές. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν εφαρμόζεται για παραδόσεις εκτός Ελλάδος. Για πληρωμή με αντικαταβολή, το ποσό της παραγγελίας σας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα ΕΚΑΤΌ (100) ευρώ. 

 Δωροεπιταγές

Οι δωροεπιταγές του Modi.gr ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς τους, δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Μετά το πέρας αυτής της περιόδου, οι δωροεπιταγές θα θεωρούνται άκυρες και δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 
Οι δωροεπιταγές του Modi.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου http://www.modi.gr και για οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα προϊόντα του. 
Οι δωροεπιταγές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άλλων δωροεπιταγών ή σε συνδυασμό με εκπτωτικό κουπόνι. 
Στον αγοραστή/αποστολέα (πελάτη) της δωροεπιταγής θα αποστέλλεται απόδειξη είσπραξης μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση πελάτη που έχει δηλώσει. 
Σε περίπτωση που το ποσό της δωροεπιταγής που χρησιμοποιηθεί, υπερβαίνει το ποσό της παραγγελίας, το συστημα θα αποθηκεύσει το υπόλοιπο ποσό της δωροεπιταγής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη παραγγελία μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Καμία επιστροφή χρημάτων από δωροεπιταγή δεν πραγματοποιείται. 
Οι δωροεπιταγές μπορούν να αγοραστούν με πιστωτική/χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα και με κατάθεση/μεταφορά σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Modi.gr (δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή). Στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση/μεταφορά σε λογαριασμό, η διαδικασία αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) με τον κωδικό δωροεπιταγής στον αποδέκτη, ξεκινάει με την παραλαβή του αποδεικτικού κατάθεσης από τον αποστολέα/αγοραστή (πελάτη). 
Οι δωροεπιταγές αποστέλνονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που συμπληρώνει ο αποστολέας/αγοραστής (πελάτης) κατά τη δημιουργία της δωροεπιταγής. Το Modi.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη που προκύψουν στη διαδικασία αποστολής της δωροεπιταγής λόγω λανθασμένης καταχώρησης στοιχείων από μέρους του πελάτη ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος προκύψει που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του Modi.gr (π.χ ανενεργός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γεμάτο inbox). Σε περίπτωση που η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του παραλήπτη που έχει συμπληρωθεί είναι λανθασμένη και το ηλεκτρονικό μήνυμα επιστραφεί στο σύστημα μας, θα ενημερώσουμε τον πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα προβούμε σε όλες τις δυνατές ενέργειες για την επίλυση του θέματος. 

17. Εκπτωτικά Κουπόνια

Το Modi.gr μπορεί να προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δωροεπιταγών ή σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Σε κάθε παραγγελία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα εκπτωτικό κουπόνι. Τα εκπτωτικά κουπόνια δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

 

Πολιτική Ασφάλειας 

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων του ονοματεπώνυμου και της διεύθυνσής σας, προστατεύονται με τη χρήση του πρωτοκόλλου Secure Socket Layer (SSL) και κρυπτογραφούνται με 256-bit, το πιο εξελιγμένο αυτή τη στιγμή πρότυπο ασφάλειας, πριν αποσταλούν μέσω Internet σε εμάς. Το ModiCenter.gr κατέχει πιστοποιητικό αυθεντικότητας από τη διεθνούς κύρους εταιρεία GeoTrust, το οποίο πιστοποιεί ότι το πρωτόκολλο SSL είναι γνήσιο και αυθεντικό, επιβεβαιώνει την ταυτότητα της εταιρείας μας και την ηλεκτρονική της διεύθυνση (URL), και κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται στις ιστοσελίδες μας.
Όποτε χρησιμοποιείτε ασφαλείς σελίδες, η ηλεκτρονική διεύθυνση στο πρόγραμμα πλοήγησής (browser) σας θα πρέπει να αρχίζει από https:// αντί για http://. Επίσης, στο πρόγραμμα πλοήγησής σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη γραμμή κατάστασης (status bar), στο κάτω δεξί μέρος του, ένα κλειδωμένο κίτρινο λουκετάκι, το οποίο δηλώνει ότι βρίσκεστε σε ασφαλές περιβάλλον και το οποίο μπορείτε να επιλέξετε για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το πιστοποιητικό.

 

Τροποποιήσεις στους Όρους Χρήσης

Η τελευταία ενημέρωση των παρόντων Όρων Χρήσης έχει γίνει στις 01/01/2019. Το Modi.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να διορθώσει τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και να ενημερώσει αναλόγως το διαδικτυακό του τόπο. 

Εφαρμοστέο/Iσχύον Δίκαιο

Οι παρόντες όροι υπόκεινται στις διατάξεις των νόμων του Ελληνικού Δικαίου. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Άργους.

Ο επισκέπτης/χρήστης των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του διαδικτυακού αυτού τόπου (http://www.modi.gr) υπόκειται στους πιο κάτω όρους, τους οποίους οφείλει να διαβάσει προσεκτικά. Σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με κάποιον από τους πιο κάτω όρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το διαδικτυακό τόπο.

Η εταιρεία δε φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη.